Пошуковий запит: (<.>U=Л844<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | ДС40377 Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС44170 Ивчук, Надежда Павловна. Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Украинский университет пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС107449 Попова, Інна Вадимівна. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова Інна Вадимівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 206 арк. - арк. 146-163Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС59409 Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС64592 Лементар, Святослав Юрійович. Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА281160 Гутниченко, Татьяна Владимировна. Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: КТИПП
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА285258 Івчук, Надія Павлівна. Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА303377 Солов'янчик, Ігор Васильович. Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 16 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА354679 Попова, Інна Вадимівна. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В.Попова ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 22 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|