Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kochubei-Lytvynenko О. The prospects of using milk whey enriched with Mg and Mn in the technology of bakery products / О. Kochubei-Lytvynenko, E. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kochubei-Lytvynenko О. The prospects of using milk whey enriched with Mg and Mn in the technology of bakery products / О. Kochubei-Lytvynenko, E. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |