Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kochubei-Lytvynenko О. 
The prospects of using milk whey enriched with Mg and Mn in the technology of bakery products / О. Kochubei-Lytvynenko, E. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_9
  Повний текст PDF - 380.924 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kochubei-Lytvynenko О.
  • Bilyk E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kochubei-Lytvynenko О. The prospects of using milk whey enriched with Mg and Mn in the technology of bakery products / О. Kochubei-Lytvynenko, E. Bilyk // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 55-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського