Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Pivovarov O. Features of obtaining malt with use of aqueous solutions of organic acids / O. Pivovarov, O. Kovaliova, T. Khromenko, Z. Shuliakevych // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pivovarov O. Features of obtaining malt with use of aqueous solutions of organic acids / O. Pivovarov, O. Kovaliova, T. Khromenko, Z. Shuliakevych // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |