Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Pivovarov O. 
Features of obtaining malt with use of aqueous solutions of organic acids / O. Pivovarov, O. Kovaliova, T. Khromenko, Z. Shuliakevych // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_6
  Повний текст PDF - 471.908 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pivovarov O.
  • Kovaliova O.
  • Khromenko T.
  • Shuliakevych Z.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pivovarov O. Features of obtaining malt with use of aqueous solutions of organic acids / O. Pivovarov, O. Kovaliova, T. Khromenko, Z. Shuliakevych // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 29-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Півоваров Олександр Андрійович (1947–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського