Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Палій А. П. 
Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10
  Повний текст PDF - 426.504 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Палій А.
  • Родіонова К.
  • Палій А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Палій А. П. Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського