Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Палій А. П. Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Палій А. П. Контамінація м’яса тварин і птиці та засоби її зниження / А. П. Палій, К. О. Родіонова, А. П. Палій // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 4. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_4_10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |