Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Андрєєва С. С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Андрєєва С. С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |