Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Андрєєва С. С. 
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_7
  Повний текст PDF - 857.422 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Андрєєва С.
  • Колеснікова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Андрєєва С. С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Андрєєва Світлана Сергіївна (технічні науки)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського