Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Tregub N. 
Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria / N. Tregub, A. Zykov, L. Kaprelyants // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_6
  Повний текст PDF - 926.169 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tregub N.
  • Zykov A.
  • Kaprelyants L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tregub N. Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria / N. Tregub, A. Zykov, L. Kaprelyants // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 21-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського