Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Osipova L. 
Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups / L. Osipova, V. Kirillov, N. Khudenko, T. Sugachenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_11
  Повний текст PDF - 942.378 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Osipova L.
  • Kirillov V.
  • Khudenko N.
  • Sugachenko T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Osipova L. Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups / L. Osipova, V. Kirillov, N. Khudenko, T. Sugachenko // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Худенко Надія Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського