Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дубініна А. А. 
Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_6
  Повний текст PDF - 374.47 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дубініна А.
  • Ленерт С.
  • Попова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дубініна А. А. Використання пшона у виробництві хліба оздоровчого призначення / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Т. М. Попова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 18-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дубініна Антоніна Анатоліївна (технічні науки)
  • Ленерт Світлана Олександрівна (технічні науки)
  • Попова Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського