Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Shulga О. Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes / О. Shulga, А. Chorna, L. Arsenieva, A. Hol // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shulga О. Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes / О. Shulga, А. Chorna, L. Arsenieva, A. Hol // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |