Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Shulga О. 
Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes / О. Shulga, А. Chorna, L. Arsenieva, A. Hol // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_4
  Повний текст PDF - 334.702 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shulga О.
  • Chorna А.
  • Arsenieva L.
  • Hol A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shulga О. Edible coating as factor of preserving freshness and increasing biological value of gingerbread cakes / О. Shulga, А. Chorna, L. Arsenieva, A. Hol // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського