Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Mardar M. 
Marketing research in positioning and launching of yoghurt with a balanced chemical composition / M. Mardar, N. Tkachenko, A. Lilishentseva, H. Burlaka // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_3
  Повний текст PDF - 423.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mardar M.
  • Tkachenko N.
  • Lilishentseva A.
  • Burlaka H.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mardar M. Marketing research in positioning and launching of yoghurt with a balanced chemical composition / M. Mardar, N. Tkachenko, A. Lilishentseva, H. Burlaka // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мардар Марина Ромиківна (технічні науки)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського