Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kepin М. 
Сondition analysis of stone fruit crops during their processing on perforated surface under centrifugal forces / М. Kepin // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_14
  Повний текст PDF - 960.196 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kepin М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kepin М. Сondition analysis of stone fruit crops during their processing on perforated surface under centrifugal forces / М. Kepin // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського