Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Романов М. С. 
Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності / М. С. Романов, В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 89-96 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_20
  Повний текст PDF - 319.256 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романов М.
  • Кишенько В.
  • Ладанюк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романов М. С. Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності / М. С. Романов, В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 89-96 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романов Максим Сергійович (технічні науки)
  • Романов Микола Сергійович (технічні науки)
  • Кишенько Василь Дмитрович (технічні науки)
  • Ладанюк Анатолій Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського