Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Солецька А. Д. Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 73-76 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Солецька А. Д. Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 73-76 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |