Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Солецька А. Д. 
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 73-76 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_17
  Повний текст PDF - 255.923 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солецька А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солецька А. Д. Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 73-76 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Солецька Анна Данилівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського