Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Левицкий А. П. Вино как источник витамина Р / А. П. Левицкий, О. А. Макаренко, И. В. Ходаков, В. В. Власов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левицкий А. П. Вино как источник витамина Р / А. П. Левицкий, О. А. Макаренко, И. В. Ходаков, В. В. Власов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |