Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Левицкий А. П. 
Вино как источник витамина Р / А. П. Левицкий, О. А. Макаренко, И. В. Ходаков, В. В. Власов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_7
  Повний текст PDF - 425.559 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левицкий А.
  • Макаренко О.
  • Ходаков И.
  • Власов В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левицкий А. П. Вино как источник витамина Р / А. П. Левицкий, О. А. Макаренко, И. В. Ходаков, В. В. Власов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського