Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Друкований М. Ф. 
Інтенсифікація процесу екстрагування олії з ріпаку / М. Ф. Друкований, В. М. Бандура, О. В. Жегалюк // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_30
  Повний текст PDF - 587.991 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Друкований М.
  • Бандура В.
  • Жегалюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Друкований М. Ф. Інтенсифікація процесу екстрагування олії з ріпаку / М. Ф. Друкований, В. М. Бандура, О. В. Жегалюк // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бандура Валентина Миколаївна (1965–) (технічні науки)
  • Жегалюк Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського