Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лысюк В. М. 
Качественные критерии конкурентоспособности вин Украины / В. М. Лысюк, А. А. Бревнов, В. Т. Косюра, Л. А. Осипова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_3
  Повний текст PDF - 398.906 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лысюк В.
  • Бревнов А.
  • Косюра В.
  • Осипова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лысюк В. М. Качественные критерии конкурентоспособности вин Украины / В. М. Лысюк, А. А. Бревнов, В. Т. Косюра, Л. А. Осипова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 5-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського