Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Шольц-Куликов Е. П. 
Современный подход к охлаждению виноградного сусла перед отстаиванием и во время брожения / Е. П. Шольц-Куликов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_25
  Повний текст PDF - 451.588 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шольц-Куликов Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шольц-Куликов Е. П. Современный подход к охлаждению виноградного сусла перед отстаиванием и во время брожения / Е. П. Шольц-Куликов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського