Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Шольц-Куликов Е. П. Современный подход к охлаждению виноградного сусла перед отстаиванием и во время брожения / Е. П. Шольц-Куликов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шольц-Куликов Е. П. Современный подход к охлаждению виноградного сусла перед отстаиванием и во время брожения / Е. П. Шольц-Куликов // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 68-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |