Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Красина И. Б. 
Использование пищевых волокон в технологии кексов / И. Б. Красина, Е. В. Коновалова, Н. А. Тарасенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_21
  Повний текст PDF - 412.954 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Красина И.
  • Коновалова Е.
  • Тарасенко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Красина И. Б. Использование пищевых волокон в технологии кексов / И. Б. Красина, Е. В. Коновалова, Н. А. Тарасенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського