Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Красина И. Б. Использование пищевых волокон в технологии кексов / И. Б. Красина, Е. В. Коновалова, Н. А. Тарасенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Красина И. Б. Использование пищевых волокон в технологии кексов / И. Б. Красина, Е. В. Коновалова, Н. А. Тарасенко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 56-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_21. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |