Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Хлєбутіна М. С. Розроблення складу кексу підвищеної харчової цінності / М. С. Хлєбутіна, В. Д. Іванова, І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хлєбутіна М. С. Розроблення складу кексу підвищеної харчової цінності / М. С. Хлєбутіна, В. Д. Іванова, І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |