Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Хлєбутіна М. С. 
Розроблення складу кексу підвищеної харчової цінності / М. С. Хлєбутіна, В. Д. Іванова, І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_20
  Повний текст PDF - 434.472 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хлєбутіна М.
  • Іванова В.
  • Гойко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хлєбутіна М. С. Розроблення складу кексу підвищеної харчової цінності / М. С. Хлєбутіна, В. Д. Іванова, І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 53-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського