Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бойко М. І. Дослідження впливу ферментних препаратів на вуглеводний склад сусла з тритікале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський, І. М. Бабич // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 40-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бойко М. І. Дослідження впливу ферментних препаратів на вуглеводний склад сусла з тритікале / М. І. Бойко, В. Л. Прибильський, І. М. Бабич // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 40-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |