Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Хомич Г. П. Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Хомич Г. П. Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |