Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Хомич Г. П. 
Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11
  Повний текст PDF - 554.919 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Капрельянц Л.
  • Осипова Л.
  • Шафран Л.
  • Третьякова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Біологічно активні компоненти харчового концентрату поліфенолів чорниці та перспективи його використання / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц, Л. А. Осипова, Л. М. Шафран, О. В. Третьякова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 3. - С. 30-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Хомич Галина Панасівна (технічні науки)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  • Осипова Лариса Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського