Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Євлаш В. В. 
Дослідження споживчих властивостей фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, та визначення їх якості протягом зберігання / В. В. Євлаш, В. О. Акмен // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_8
  Повний текст PDF - 368.745 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Євлаш В.
  • Акмен В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Євлаш В. В. Дослідження споживчих властивостей фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, та визначення їх якості протягом зберігання / В. В. Євлаш, В. О. Акмен // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 22-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Євлаш Вікторія Владленівна (технічні науки)
  • Акмен Вікторія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського