Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Слива Ю. В. Переробка продукції рослинництва: вимоги та реальність / Ю. В. Слива, Л. М. Хомічак // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Слива Ю. В. Переробка продукції рослинництва: вимоги та реальність / Ю. В. Слива, Л. М. Хомічак // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 13-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |