Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бурда В. Е. 
Зависимость поверхностного натяжения от содержания поверхностно-активных веществ при трехступенчатом блочном вымораживании виноградных сусел / В. Е. Бурда // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_22
  Повний текст PDF - 385.032 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бурда В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бурда В. Е. Зависимость поверхностного натяжения от содержания поверхностно-активных веществ при трехступенчатом блочном вымораживании виноградных сусел / В. Е. Бурда // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 3. - С. 58-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_3_22.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського