Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |