Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Черевко О. І. Морфологічні зміни в тканинах буряка після низькотемпературного заморожування / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Г. Л. Звягінцева // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Морфологічні зміни в тканинах буряка після низькотемпературного заморожування / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Г. Л. Звягінцева // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 74-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |