Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Тележенко Л. М. 
Вплив пророщування сочевиці на зміну технологічних властивостей та хімічного складу продукту / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 70-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_26
  Повний текст PDF - 320.26 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тележенко Л.
  • Атанасова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тележенко Л. М. Вплив пророщування сочевиці на зміну технологічних властивостей та хімічного складу продукту / Л. М. Тележенко, В. В. Атанасова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 70-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  • Атанасова Віта Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського