Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Власенко В. В. Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення / В. В. Власенко, А. М. Дідух Г. В. Соломон, А. К. Д’яконова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко В. В. Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення / В. В. Власенко, А. М. Дідух Г. В. Соломон, А. К. Д’яконова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |