Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Капрельянц Л. В. 
Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12
  Повний текст PDF - 337.402 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капрельянц Л.
  • Шпирко Т.
  • Зинов’єв А.
  • Шалигін О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капрельянц Л. В. Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Капрельянц Леонід Вікторович (1949–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського