Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Капрельянц Л. В. Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капрельянц Л. В. Структуроутворення у розчинах желатину під дією ферменту трансглутамінази / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпирко, А. А. Зинов’єв, О. В. Шалигін // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 29-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |