Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Дідух Г. В. 
Використання бактеріофагів для виробництва молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення / Г. В. Дідух, В. В. Калаянова, Е. Е. Поливяная // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_6
  Повний текст PDF - 373.964 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дідух Г.
  • Калаянова В.
  • Поливяная Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дідух Г. В. Використання бактеріофагів для виробництва молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення / Г. В. Дідух, В. В. Калаянова, Е. Е. Поливяная // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 14-16. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дідух Геннадій Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського