Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Патюков С. Д. 
Влияние источника ПНЖК и формы их введения на стабильность липидов мясного фарша / С. Д. Патюков // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_16
  Повний текст PDF - 322.18 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Патюков С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Патюков С. Д. Влияние источника ПНЖК и формы их введения на стабильность липидов мясного фарша / С. Д. Патюков // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 48-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Патюков Сергій Дмитрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського