Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Віннікова Л. Г. 
Оценка качества быстрозамороженных мясных полуфабрикатов с криопротекторными добавками / Л. Г. Віннікова, О. А. Глушков, К. Д. Янкова, О. Н. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 47-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_15
  Повний текст PDF - 280.008 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Глушков О.
  • Янкова К.
  • Соколова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Оценка качества быстрозамороженных мясных полуфабрикатов с криопротекторными добавками / Л. Г. Віннікова, О. А. Глушков, К. Д. Янкова, О. Н. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 47-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Глушков Олег Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського