Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Тюрікова І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
1.

Тюрікова І. С. 
Наукові дослідження з розробки технології виробництва екстрактів з волоського горіха [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Г. М. Рибак, В. Я. Плахотін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 198-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 641.349 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Тюрікова І. С. 
Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 387.155 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Тюрікова І. С. 
Визначення оптимальних термінів збирання перикарпу волоського горіха з максимальним вмістом біологічно активних речовин [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__23
Попередній перегляд:   Завантажити - 115.663 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Тюрікова І. С. 
Вплив попередньої підготовки топінамбура на отримання біологічно цінного соку [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.408 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Плахотін В. Я. 
Проблеми розробки і впровадження системи НАССР та шляхи їх вирішення [Електронний ресурс] / В. Я. Плахотін, І. С. Тюрікова, Т. Ю. Суткович // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 220-225. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__59
Попередній перегляд:   Завантажити - 213.326 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Тюрікова І. С. 
Екстракт зеленого волоського горіха – перспективний компонент для створення напоїв з БАР [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.284 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Тюрікова І. С. 
Розроблення технології плодоовочевих смузі з використанням біологічно цінного волоського горіха [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 1. - С. 27-37 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2015_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.809 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Тюрікова І. С. 
Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Г. М. Рибак, В. Я. Плахотін // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2008. - № 1. - С. 91-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2008_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.276 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Тюрікова І. С. 
Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__10
Розглянуто можливість використання волоського горіха молочно-воскової стиглості в технології смузі. Обгрунтовано вибір і проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини та напівфабрикатів на її основі. Підтверджено компонентну сумісність гарбуза, аличі та горіхових домішок. На підставі органолептичних досліджень визначено раціональний склад компонентів для смузі. Розроблено технологію напоїв. Досліджено їх фізико-хімічні та органолептичні показники.
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.587 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Тюрікова І. С. 
Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(4). - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(4)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.435 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Тюрікова І. С. 
Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировини [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Н. В. Олійник, Н. В. Скобельська // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2016. - № 1. - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2016_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.014 Mb    Зміст випуску     Цитування
12.

Тюрікова І. С. 
Пошукові дослідження можливості використання перикарпу волоського горіха для виробництва напоїв [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 453-458. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_76
Попередній перегляд:   Завантажити - 170.681 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Тюрікова І. 
Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії [Електронний ресурс] / І. Тюрікова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2018. - Вип. 1. - С. 88-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/rhci_2018_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 453.928 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Тюрікова І. C. 
Технологія створення напоїв з використанням волоського горіху [Електронний ресурс] / І. C. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова, О. О. Непомяща // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2016. - № 12. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2016_12_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.081 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Тюрікова І. С. 
Розроблення харчових раціонів резистентної дії [Електронний ресурс] / І. С. Тюрікова, Ю. Г. Наконечна // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія : Технічні науки. - 2018. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvpuettn_2018_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.548 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського