Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2015/5(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, содержание.
  2. Притульська Н. В., Бондаренко Є. В. Дослідження перспектив використання цеолітів в харчовій галузі. - C. 4-9.
  3. Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження амінокислотного складу білків двостулкових прісноводних молюсків роду Anodonta Півночі України. - C. 10-16.
  4. Большакова В. Л., Кондратюк Н. В., Пивоваров Є. П. Розробка харчового середовища для капсулювання ацидофільної палички. - C. 17-21.
  5. Притульська Н. В., Міклашевська Ю. Б. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів. - C. 21-26.
  6. Нездолій А. О., Антюшко Д. П. Маркетингові дослідження очікувань цільової аудиторії споживачів продуктів із функціональної направленістю. - C. 26-30.
  7. Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л., Ільїна Д. Д. Виявлення контрольних критичних точок для управління безпечністю виробництва замороженої риби. - C. 31-35.
  8. Павлюк І. В., Стадницька Н. Є., Новіков В. П. Дослідження кінетики екстрагування флавоноїдів зі шроту шишок хмелю. - C. 36-41.
  9. Головко М. П., Применко В. Г., Головко Т. М. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен. - C. 42-48.
  10. Тюрікова І. С., Пересічний М. І., Рогова Н. В. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха. - C. 49-53.
  11. Тарабрина И. В. Краткая технологическая оценка исследуемых столовых сортов винограда среднего и позднего сроков созревания. - C. 54-61.
  12. Хомич Г. П., Положишникова Л. О. Зміна вмісту біологічно активних речовин бузини чорної при виробництві соків. - C. 62-67.
  13. Чепель Н. В., Кошова В. М. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях. - C. 67-76.
  14. Abstract and References. - C. 77-84.
2015
№ 5(11) (77)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського