Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Токолов Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Машкін М. І. 
Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.098 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Машкін М. І. 
Bплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. А. Воліна, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 262.656 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гурський П. В. 
Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна [Електронний ресурс] / П. В. Гурський, Ю. І. Токолов, С. Г. Іваненко, М. І. Домніч // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 59-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 419.635 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Токолов Ю. І. 
Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля [Електронний ресурс] / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Богомолов О. В. 
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста [Електронний ресурс] / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, Ю. І. Токолов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_12
Досліджено процес пресування макаронних виробів у полі ультразвуку. Встановлено позитивний вплив ультразвуку на тиск і швидкість пресування макаронного тіста різної вологості, підвищення міцності макаронних виробів, запропоновано механізм застосування ультразвукового впливу для підвищення щільності і якості макаронних виробів. Застосування ультразвуку з амплітудою <$Eroman A~=~30~symbol С~0,5> мкм, за тиску <$E6~symbol С~0,5> МПа і за температури пресування макаронного тіста <$E45~symbol С~2~symbol Р roman C> сприяє підвищенню адгезійної міцності макаронного тіста та підвищенню швидкості пресування, а отже збільшенню продуктивності преса.Досліджено процес пресування макаронних виробів у полі ультразвуку. Встановлено позитивний вплив ультразвуку на тиск і швидкість пресування макаронного тіста різної вологості, підвищення міцності макаронних виробів, запропоновано механізм застосування ультразвукового впливу для підвищення щільності і якості макаронних виробів. Застосування ультразвуку з амплітудою <$Eroman A~=~30~symbol С~0,5> мкм, за тиску <$E6~symbol С~0,5> МПа і за температури пресування макаронного тіста <$E45~symbol С~2~symbol Р roman C> сприяє підвищенню адгезійної міцності макаронного тіста та підвищенню швидкості пресування, а отже збільшенню продуктивності преса.
Попередній перегляд:   Завантажити - 763.34 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Машкін М. І. 
Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_25
Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.145 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Токолов Ю. І. 
Дослідження залежності витрат електроенергії від частоти обертання робочих органів помельного модулю [Електронний ресурс] / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домнич // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 562.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського