Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж61599/2019/207<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
.- Харків

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Богомолов О. В., Завгородній О. І., Ольшанський В. П., Богомолов О. О. До питання сепарації зернових сумішей за сукупнісю пружних та аеродинамічних властивостей. - C. 5-12.
  4. Ольшанський В. П., Бурлака В. В., Сліпченко М. В., Спольнік О. І. Вільні затухаючі коливання осцилятора дуффінга, спричинені квадратичним опором. - C. 12-21.
  5. Ольшанський В. П., Бурлака В. В., Сліпченко М. В. Вільні затухаючі коливання осцилятора з комбінованим опором. - C. 22-33.
  6. Ольшанський В. П., Бурлака В. В., Сліпченко М. В. Динаміка нелінійно-пружного осцилятора з сухим тертям. - C. 33-45.
  7. Спольник А. И., Гайдусь А. Ю., Калиберда Л. М. Повышение износостойкости узлов трения путем уменьшения адгезионной активности материала. - C. 45-51.
  8. Бредихін В. В., Коваленко С. М., Денисенко С. А., Чалий І. В. Доцільність застосування дисципліни "Електронна комерція та державні закупівлі" при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. - C. 52-60.
  9. Богомолов О. В., Кісь В. М., Лук’янов І. М., Акіншин В. В., Довженко Д. І., Шуліка Д. Ю., Новіков С. С., Богомолов О. О. До розробки алгоритму аналізу та сепарації зернових сумішей. - C. 60-68.
  10. Богомолов А. В., Ирклиенко В. И. К вопросу энергоемкости измельчения зерна пшеницы. - C. 68-75.
  11. Богомолов О. В., Брагінець М. В., Мозгунов А. Р., Науменко Е. М., Санін М. Ю., Манчич В. В., Богомолов О. О., Богомолова В. П. Удосконалення конструкції гравітаційного багатоярусного ударного сепаратора. - C. 75-80.
  12. Богомолов О. В., Гурський П. В., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І. Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста. - C. 80-87.
  13. Кащеєв Л. Б., Коваленко С. В., Коваленко С. М., Мегель Ю. Є., Путятін В. П., Чалий І. В. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні. - C. 87-94.
  14. Любич В. В. Круп’яні властивості зерна пшениці м’якої озимої залежно від сорту. - C. 94-101.
  15. Любич В. В., Желєзна В. В., Улянич І. Ф. Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна. - C. 101-108.
  16. Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового оброблення. - C. 108-113.
  17. Сичов А. І., Сичова Т. О. Розрахунки тонкостінних елементів обладнання переробних та харчових виробництв на міцність з урахуванням геометричної нелінійності. - C. 114-118.
  18. Гудь В. З. Динамічні процеси в телескопічних гвинтових транспортерів. - C. 119-124.
  19. Шаніна О. М., Гавриш Т. В., Галясний І. В. Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста. - C. 125-131.
  20. Шаніна О. М., Боровікова Н. О., Гавриш Т. В., Дугіна К. В., Фейзопуло О. Е. Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста. - C. 132-141.
  21. Шаніна О. М., Мінченко С. М. Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба. - C. 141-148.
  22. Пузік Л. М. Пивоварні властивості зерна ячменю ярого за різних умов зберігання. - C. 148-153.
  23. Гурський П. В., Перцевой Ф. В., Бідюк Д. О., Кондрашина Л. А. Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу. - C. 154-162.
  24. Фоміна І. М., Ізмайлова О. О., Маліков К. С., Плечко В. А. Розширення асоритменту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності. - C. 162-170.
  25. Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока. - C. 171-175.
  26. Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Кравченко Т. В. Визначення баричних режимів отримання ульрафільтраційних концентратів білково-вуглеводної молочної сировини. - C. 176-182.
  27. Дейниченко Г. В., Кравченко Т. В., Дейниченко Л. Г. Технологии полуфабрикатов для мягкого мороженого на основе лактозосодержащего молочного сырья. - C. 182-188.
  28. Юдіна Т. І., Безрученко О. М., Кравченко Т. В. Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів. - C. 189-195.
  29. Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Марусяк Т. М. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. - C. 195-200.
  30. Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій. - C. 200-206.
  31. Перепелиця М. П. Якість клейковини тістового напівфабрикату для борошняних кулінарних виробів. - C. 206-213.
  32. Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного. - C. 213-219.
  33. Богомолов О. В, Бредихін В. В., Мітяшкіна Т. Ю., Міленін А. М., Лук’янов І. М. ІТ-технології та роботизація агропромислового виробництва. Проблеми та перспективи STEAM-освіти. - C. 220-226.
2019
Вип. 207
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського