Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (13)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Товма Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Товма Л. Ф. 
Управління запасами в логістичній системі матеріального забезпечення воєнної організації держави [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, Л. Ю. Гервазюк // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2013. - Вип. 1. - С. 40-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2013_1_10
Запропоновано технологію управління запасами в логістичній системі матеріального забезпечення воєнної організації держави.
Попередній перегляд:   Завантажити - 433.96 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Товма Л. Ф. 
Напрями вдосконалювання системи матеріального забезпечення внутрішніх військ МВС України [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, М. В. Романенко // Честь і закон. - 2013. - № 1. - С. 80-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chiz_2013_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 193.729 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Товма Л. Ф. 
Стабілізація структури повітряно-горіхових напівфабрикатів поверхнево-активними речовинами [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 1(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_1(10)__11
Наведено експериментальні дані щодо впливу поверхнево-активних речовин (ПАР) з різною величиною гідрофільно-ліпофільного балансу на піноутворювальну здатність і стійкість піни яєчного білка за присутності жиру. Обгрунтовано вибір ПАР, що надають можливість стабілізувати піноподібні системи, які містять жир. Одержані закономірності надали змогу стабілізувати структуру повітряно-горіхових напівфабрикатів та вдосконалити технологію їх виробництва.
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.309 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Товма Л. Ю. 
Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем [Електронний ресурс] / Л. Ю. Товма, А. Б. Горальчук // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 4. - С. 81-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_4_12
Розглянуто вплив поверхнево-активних речовин на піноутворювальну здатність і стійкість піни, міцність міжфазних адсорбційних шарів на основі яєчного альбуміну. Показано шляхи регулювання стійкості піноподібних систем з введенням у них жиру.
Попередній перегляд:   Завантажити - 249.626 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Товма Л. Ф. 
Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Д. Пуніна, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 109-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 308.662 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Товма Л. Ф. 
Вдосконалення функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, О. В. Трунін // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2014. - Вип. 1. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2014_1_12
Проаналізовано специфічні риси функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини. Розглянуто специфіку основних заходів, що забезпечують збереження продовольства та майна. Наведено заходи щодо запобігання причинам, які викликають псування продуктів. Систематизовано інформацію стосовно вдосконалення функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.027 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
7.

Товма Л. Ф. 
Технологія змін норм харчування військовослужбовців внутрішніх військ МВС України [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, В. О. Русанов // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2014. - Вип. 2. - С. 49-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2014_2_13
Проведено аналіз специфічних рис норм харчування військовослужбовців. Розглянуто специфіку розробки будь-якої норми харчування. Наведено порівняльний аналіз і класифікацію норм продовольчих пайків військовослужбовців. Запропоновано основні напрямки в модернізації раціонів харчування військовослужбовців внутрішніх військ МВС України
Попередній перегляд:   Завантажити - 415.98 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Товма Л. Ф. 
Вдосконалення продовольчого забезпечення військових частин та підрозділів внутрішніх військ в умовах комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, Д. В. Єгоров // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2013. - Вип. 4. - С. 229-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2013_4_53
Проаналізовано специфічні риси функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини. Розглянуто специфіку основних заходів, що забезпечують збереження продовольства та майна. Наведено заходи щодо запобігання причинам, які викликають псування продуктів. Систематизовано інформацію стосовно вдосконалення функціонування складського господарства продовольчої служби військової частини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 470.765 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Товма Л. Ф. 
Інтерактивні дошки як сучасний метод навчання у вищих військових навчальних закладах [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, В. О. Мартем’янов // Збірник наукових праць Харківського університету Повітряних сил. - 2012. - Вип. 1. - С. 202-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ZKhUPS_2012_1_51
Запропоновано методику застосування інформаційно-комунікативних технологій у навчально-виховному процесі у вищих військових навчальних закладах як засіб підвищення якості професійної підготовки військовослужбовців.
Попередній перегляд:   Завантажити - 253.096 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Павлов С. П. 
Обґрунтування необхідності введення морської капусти у харчування військовослужбовців [Електронний ресурс] / С. П. Павлов, Л. Ф. Товма, О. Г. Бондаренко // Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України. - 2009. - Вип. 1. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpavs_2009_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 201.24 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Товма Л. Ф. 
Методика оптимізації складу трикомпонентної харчової системи з метою створення харчових продуктів для військовослужбовців [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко // Бізнес Інформ. - 2016. - № 1. - С. 175-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2016_1_28
Режим харчування військовослужбовців визначає кількість прийомів їжі протягом доби, дотримання фізіологічно обгрунтованих проміжків між ними, раціональний розподіл продуктів, які встановлені нормами харчування, протягом дня. Норми продовольчих пайків мають розроблятися з урахуванням вимог раціонального харчування, оскільки нормування харчування військовослужбовців ускладнюється у зв'язку з тим, що їх фізичне і нервово-психічне навантаження постійно змінюється: то зростає, наприклад, у період бойових дій, посилення навчально бойової підготовки на військових навчаннях, під час фізичних тренувань, бойового чергування, то знижується - під час відпочинку, навчання тощо. Наведено приклад процесу оптимізації трикомпонентної харчової модельної системи з метою встановлення оптимального співвідношення компонентів. Обгрунтовано використання фаршевих систем для створення спеціалізованих продуктів для харчування військовослужбовців.
Попередній перегляд:   Завантажити - 457.797 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Товма Л. Ф. 
Фізіолого-гігієнічна оцінка добового раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань і його коригування шляхом введення білково-вітамінного продукту "VitаBar” [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, В. В. Євлаш, В. В. Глущенко // Честь і закон. - 2017. - № 1. - С. 131-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chiz_2017_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.739 Mb    Зміст випуску     Цитування
13.

Товма Л. Ф. 
Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 9-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.13 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Бондаренко О. Г. 
Основні положення щодо логістичного забезпечення національної гвардії України [Електронний ресурс] / О. Г. Бондаренко, Л. Ф. Товма, Р. В. Нестеренко, О. Г. Касім // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2018. - № 61. - С. 230-240. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2018_61_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 436.23 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Товма Л. Ф. 
Методика оптимізації раціонів харчування військовослужбовців в особливий період [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, С. О. Каплун, І. В. Касьянов // Честь і закон. - 2018. - № 1. - С. 128-137. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chiz_2018_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 320.575 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Товма Л. Ф. 
Єдина система економічного забезпечення воєнно-силових структур та їх економічна безпека [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2014. - № 46. - С. 353-358. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2014_46_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.791 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Каплун С. О. 
Шляхи формування інноваційної стратегії в умовах глобалізації [Електронний ресурс] / С. О. Каплун, Л. Ф. Товма // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2012. - № 38. - С. 264-266. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2012_38_205
Попередній перегляд:   Завантажити - 368.859 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Товма Л. Ф. 
Логістичне управління підприємством в умовах ринкової економіки [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2018. - № 62. - С. 349-355. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2018_62_47
Попередній перегляд:   Завантажити - 408.099 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Товма Л. Ф. 
Комплексний підхід до оцінки економічної безпеки організації [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2018. - № 62 дод.. - С. 148-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vetp_2018_62dod
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.775 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Товма Л. Ф. 
Методика оцінювання результатів упровадження інноваційних технологій у логістичні процеси підрозділів Національної гвардії України [Електронний ресурс] / Л. Ф. Товма, М. О. Науменко, С. О. Павленко // Честь і закон. - 2019. - № 1. - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Chiz_2019_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 960.181 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського