Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Солецька А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Солецька А. Д. 
Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 3. - С. 73-76 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_3_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 255.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Солецька А. Д. 
Вплив технологічної води на якість м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк, О. М. Соколова // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 65-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 256.147 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Солецька А. Д. 
Розробка рецептури м’ясних паштетів лікувально-профілактичного призначення [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька, А. В. Асауляк // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 205-207. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__53
Попередній перегляд:   Завантажити - 64.98 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Солецька А. Д. 
Розробка захисного харчового плівкоутворювального покриття для м’ясних продуктів [Електронний ресурс] / А. Д. Солецька // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__43
Попередній перегляд:   Завантажити - 545.325 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Віннікова Л. Г. 
Подовження тривалості зберігання м’яса птиці шляхом обробки високим гідростатичним тиском [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, І. О. Прокопенко, А. Д. Солецька // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.618 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського