Пошуковий запит: (<.>A=Соколовська О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 75
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Соколовська О. Педагогічна спадщина В. О. Сухомлинського в контексті вдосконалення духовного становлення студента [Електронний ресурс] / О. Соколовська // Психолого-педагогічні проблеми сільської школи. - 2012. - № 41. - С. 207-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ppps_2012_41_34
|
2. |
Герасименко С. І. Взаємозв’язок показників гуморального імунітету та патоморфологічних змін у синовіальній оболонці колінного суглоба хворих на ревматоїдний артрит [Електронний ресурс] / С. І. Герасименко, Л. М. Панченко, Р. В. Нечипоренко, О. Р. Соколовська // Ортопедия, травматология и протезирование. - 2013. - № 4. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/OpTlP_2013_4_13
|
3. |
Воловар О. С. Порушення імунного статусу пацієнтів із захворюваннями скронево-нижньощелепного суглоба з урахуванням стану райдужної оболонки ока [Електронний ресурс] / О. С. Воловар, В. О. Маланчук, Л. М. Панченко, О. О. Крижанівська, О. Р. Соколовська, К. М. Салманова // Вісник стоматології. - 2013. - № 1. - С. 76-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSL_2013_1_23 Наведено результати клініко-діагностичного та імунологічного обстеження 222 пацієнтів із захворюваннями скронево-нижньощелепного суглоба. Вивчено показники клітинного та гуморального імунітету, розгорнутого аналізу крові. Досліджено стан райдужної оболонки ока з урахуванням її щільності, чистоти, зашлакованості структурних елементів. Виявлено зниження показників клітинного імунітету та дисімуноглобулінемію класів А та G, підвищення рівня ЦІК у сироватці крові хворих. Строма ірисів була нещільна, зашлакована, волокна вибілені.
|
4. |
Дюкарева Г. І. Перспективи використання стевії в кондитерській промисловості як піноутворювача та стабілізатора [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2014. - Вип. 14, т. 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2014_14_1_18
|
5. |
Соколовська О. С. Вплив педагогічної спадщини В. О. Сухомлинського на єдність педагогічних поглядів і переконань викладачів у професійній підготовці майбутніх вихователів дошкільних навчальних закладів [Електронний ресурс] / О. С. Соколовська // Педагогічний дискурс. - 2011. - Вип. 10. - С. 457-462. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/peddysk_2011_10_113 Розкрито сутність дефініції „професійна підготовка”. Подано характеристику професійної підготовки майбутніх вихователів дошкільних навчальних закладів з позиції єдності педагогічних поглядів і переконань викладачів університету, сформованих під впливом педагогічної спадщини В. Сухомлинського.Раскрыта сущность дефиниции „профессиональная подготовка”. Дана характеристика профессиональной подготовки будущих воспитателей дошкольных учебных заведений с позиции единства педагогических взглядов и убеждений преподавателей университета, которые сформировались под влиянием педагогического наследия В. Сухомлинского.The article reveals the essence of definition „vocational training”. The characteristics of training future teachers of preschool educational institutions from the perspective of the unity of teaching attitudes and beliefs that faculty member have formed under the influence of pedagogical legacy of V. O. Sukhomlyns’kyi.
|
6. |
Панченко Л. М. Показники гуморального імунітету у сироватці крові та синовіальній рідині хворих на ревматоїдний артрит з синовітом колінних суглобів на різних стадіях [Електронний ресурс] / Л. М. Панченко, С. І. Герасименко, О. Р. Соколовська, Р. В. Нечипоренко // Ліки України. - 2013. - № 5. - С. 31-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/likukr_2013_5_9
|
7. |
Дюкарева Г. І. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару [Електронний ресурс] / Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 242-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_31
|
8. |
Соколовська О. С. Науково-дослідна робота студентів як засіб формування екологічної культури майбутнього вихователя [Електронний ресурс] / О. С. Соколовська // Вісник Чернігівського національного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки. - 2014. - Вип. 120. - С. 191-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VchdpuP_2014_120_59
|
9. |
Гайко Г. В. Імунний стан хворих з різними формами перебігу ідіопатичного та диспластичного коксартрозу [Електронний ресурс] / Г. В. Гайко, О. В. Калашніков, Л. М. Панченко, О. Р. Соколовська // Вісник ортопедії, травматології та протезування. - 2013. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Votip_2013_4_3
|
10. |
Панченко Л. М. Прогностична оцінка імунологічних показників у хворих на ревматоїдний артрит для запобігання можливим ускладненням тотального ендопротезування суглобів нижньої кінцівки [Електронний ресурс] / Л. М. Панченко, О. Р. Соколовська, А. С. Герасименко // Вісник ортопедії, травматології та протезування. - 2014. - № 3. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Votip_2014_3_5
|
11. |
Соколовська О. Науково-дослідницька робота студентів як засіб формування творчої особистості у педагогічній спадщині В. О. Сухомлинського [Електронний ресурс] / О. Соколовська // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 123(1). - С. 292-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2013_123(1)__74
|
12. |
Овсянникова Л. К. Вплив термічної обробки олійних культур на якість їх олії [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, О. Г. Соколовська, С. С. Орлова // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_11
|
13. |
Овсянникова Л. К. Дослідження зміни якості насіння маку при зберіганні [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, О. Г. Соколовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(1). - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(1)__12
|
14. |
Овсянникова Л. К. Дослідження інтенсивності дихання насіння ріпаку при його зберіганні [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, О. Г. Соколовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 4-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__3
|
15. |
Овсянникова Л. К. Дослідження температури насіння сорго при зберіганні в металевих силосах [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, О. Г. Соколовська, О. М. Шевчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 6-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__4
|
16. |
Овсянникова Л. К. Аналіз конструкції металевих силосів на провідних підприємствах зернозберігаючої галузі [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, О. Г. Соколовська, С. С. Орлова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(1). - С. 320-325. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(1)__76
|
17. |
Овсянникова Л. К. Порівняльний аналіз дрібнонасіннєвих культур на основі статистичних характеристик їх розмірів [Електронний ресурс] / Л. К. Овсянникова, С. С. Орлова, О. Г. Соколовська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__21
|
18. |
Соколовська О. Г. Визначення фізико-механічних та гігроскопічних властивостей маку – важливий фактор організації процесу його післязбиральної обробки та зберігання [Електронний ресурс] / О. Г. Соколовська, С. С. Орлова, Л. К. Овсянникова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(1)__18
|
19. |
Гасанова А. Фортифікація пастильних виробів йодом [Електронний ресурс] / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун // Товари і ринки. - 2015. - № 1. - С. 98–105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2015_1_11 Обгрунтовано вибір раціонального методу визначення йоду в харчових продуктах. Встановлено вміст йоду в пастильних виробах зі стевією та еламіном "Екзотика" і "Смакота" на етапах виробництва та зберігання. Грунтуючись на проведених дослідженнях, встановлено належність розроблених пастильних виробів до групи функціональних харчових продуктів.
|
20. |
Хоменко Л. О. До 120-річчя з дня народження професора Ісака Йосиповича Новика [Електронний ресурс] / Л. О. Хоменко, О. Ф. Кононович, О. З. Соколовська // Профілактична та дитяча стоматологія. - 2013. - № 1. - С. 59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ptdc_2013_1_21
|
| |