Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Журнали та продовжувані видання (3)Реферативна база даних (17)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Пивоваров П$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Плотнікова Р. В. 
Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини [Електронний ресурс] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, О. В. Мороз, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_13
Обговорено можливість регулювання складу сольової системи молока з метою зміни його функціонально-технологічних властивостей шляхом демінералізації альгінатом натрію, для чого вивчено вміст кальцію та його зміну в процесі демінералізації, середній діаметр міцел казеїну та молекулярно-масовий розподіл. Одержані результати вказують на підвищення кислото- та термостабільності молочної сировини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 700.753 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

МорозО. В. 
Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів [Електронний ресурс] / В. МорозО., Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров, Р. В. Плотнікова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 679.316 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Нечепуренко К. Б. 
Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__16
Обгрунтовано технологію м'ясних січених виробів (МСВ), до складу яких входять структуровані емульсії (СЕ), адже одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання термостабільних СЕ на основі альгінатів із залишками кальцію. Технологія використовується у складі МСВ для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.754 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Коротаєва Є. О. 
Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 516.038 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Пивоваров П. П. 
Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко, Ю. К. Кірьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 484-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_77
Попередній перегляд:   Завантажити - 901.532 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пивоваров П. П. 
Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 510-517. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_80
Попередній перегляд:   Завантажити - 804.057 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Плотнікова Р. В. 
Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом [Електронний ресурс] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 618.172 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Седо А. 
Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки [Електронний ресурс] / А. Седо, П. П. Пивоваров, Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 250-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.022 Mb    Зміст випуску     Цитування
9.

Гринченко Н. Г. 
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 177.907 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пивоваров П. П. 
Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатнихкапсул [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, К. І. Калашнікова, К. Є. Бабій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 303-309. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 257.02 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Пивоваров П. П. 
Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ) [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, О. Ю. Нагорний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 165.366 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Пивоваров П. П. 
Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 180.353 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Пивоваров П. П. 
Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Л. В. Тропко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.712 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Єфремова О. С. 
Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків [Електронний ресурс] / О. С. Єфремова, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 123-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Горальчук А. Б. 
Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.009 Mb    Зміст випуску     Цитування
16.

Нечепуренко К. Б. 
Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 362-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 219.189 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Нечепуренко К. Б. 
Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.991 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Коротаєва Є. О. 
Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.969 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Нечепуренко К. Б. 
Обґрунтування технології виробництва січених виробів з використанням структурованих емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 6(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_6-2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 753.486 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Пивоваров П. П. 
Вивчення емульгувальних і стабілізуючих властивостей крохмальних дисперсій для створення десертів емульсійного типу [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. М. Мостова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 196-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 80.965 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського