Пошуковий запит: (<.>A=Пивоваров П$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 37
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Плотнікова Р. В. Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини [Електронний ресурс] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, О. В. Мороз, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 47-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_13 Обговорено можливість регулювання складу сольової системи молока з метою зміни його функціонально-технологічних властивостей шляхом демінералізації альгінатом натрію, для чого вивчено вміст кальцію та його зміну в процесі демінералізації, середній діаметр міцел казеїну та молекулярно-масовий розподіл. Одержані результати вказують на підвищення кислото- та термостабільності молочної сировини.
|
2. |
МорозО. В. Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів [Електронний ресурс] / В. МорозО., Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров, Р. В. Плотнікова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 6(11). - С. 24-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_6(11)__6
|
3. |
Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 2(12). - С. 79-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_2(12)__16 Обгрунтовано технологію м'ясних січених виробів (МСВ), до складу яких входять структуровані емульсії (СЕ), адже одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання термостабільних СЕ на основі альгінатів із залишками кальцію. Технологія використовується у складі МСВ для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства.
|
4. |
Коротаєва Є. О. Перспективи використання капсульованої жирової продукції в технологічних процесах [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, П. П. Пивоваров // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2014. - Вип. 32. - С. 59-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2014_32_9
|
5. |
Пивоваров П. П. Дослідження впливу харчових добавок на пористу структуру хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко, Ю. К. Кірьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 484-492. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_77
|
6. |
Пивоваров П. П. Hовий метод визначення коефіцієнта дифузії вологи під час обводнення сушеної рослинної сировини [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, В. О. Захаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 510-517. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_80
|
7. |
Плотнікова Р. В. Дослідження закономірностей сорбції іонів кальцію із розчинів кальцієвмісних солей у рамках отримання молока з регульованим сольовим складом [Електронний ресурс] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 58-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_10
|
8. |
Седо А. Оптимізація рецептурного складу молочно-білкового фаршу з використанням йодовмісної добавки [Електронний ресурс] / А. Седо, П. П. Пивоваров, Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 250-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_39
|
9. |
Гринченко Н. Г. Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Р. В. Плотнікова, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_3
|
10. |
Пивоваров П. П. Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатнихкапсул [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, К. І. Калашнікова, К. Є. Бабій // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 303-309. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_50
|
11. |
Пивоваров П. П. Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ) [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, О. Ю. Нагорний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 20-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_5
|
12. |
Пивоваров П. П. Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, О. В. Мороз // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 56-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_12
|
13. |
Пивоваров П. П. Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Л. В. Тропко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 111-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_22
|
14. |
Єфремова О. С. Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології рослинних вершків [Електронний ресурс] / О. С. Єфремова, А. Б. Горальчук, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 123-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_24
|
15. |
Горальчук А. Б. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу [Електронний ресурс] / А. Б. Горальчук, Т. В. Трощий, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 10-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_4
|
16. |
Нечепуренко К. Б. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 362-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_59
|
17. |
Нечепуренко К. Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, М. В. Листопадна, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 16-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_4
|
18. |
Коротаєва Є. О. Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків [Електронний ресурс] / Є. О. Коротаєва, П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__13
|
19. |
Нечепуренко К. Б. Обґрунтування технології виробництва січених виробів з використанням структурованих емульсій [Електронний ресурс] / К. Б. Нечепуренко, П. П. Пивоваров // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 6(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_6-2_7
|
20. |
Пивоваров П. П. Вивчення емульгувальних і стабілізуючих властивостей крохмальних дисперсій для створення десертів емульсійного типу [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Л. М. Мостова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 196-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__51
|
| |