Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2013/6(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст.
  2. Технологии и оборудование пищевых производств

  3. Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Аналіз вітамінного та мінерального складу сортів арахісу, поширених в Україні. - C. 4-7.
  4. Касабова К. Р., Самохвалова О. В., Олійник С. Г. Характеристика нових джерел харчових волокон для збагачення борошняних кондитерських виробів. - C. 8-13.
  5. Куниця К. В., Литвиненко О. А., Гладкий Ф. Ф. Закономірності фракціювання соняшникової олії пальмітинового типу при використанні допоміжних речовин. - C. 14-19.
  6. Головко Н. П., Серик М. Л., Головко Т. Н., Бакиров М. П. Исследование технологических и потребительских характеристик эмульсионных соусов обогащенных йодом. - C. 20-23.
  7. МорозО. В., Пивоваров Є. П., Неклеса О. П., Пивоваров П. П., Плотнікова Р. В. Дослідження взаємодії іонотропних і термотропних полісахаридів у складі драглеподібних продуктів. - C. 24-27.
  8. Арутюнян Т. В., Данилова Л. А., Гладкий Ф. Ф. Исследование стойкости майонезной эмульсии на основе ферментированного пшеничного солода. - C. 27-30.
  9. Головко М. П., Серік М. Л., Головко Т. М., Полупан В. В., Шурдук І. В. Вплив напівфабрикату білково-мінерального на структурно-механічні характеристики м’ясних виробів. - C. 30-34.
  10. Нетреба А. О., Гладкий Ф. Ф. Процес вилучення восків із соняшникової олії в присутності ініціаторів кристалізації. - C. 35-37.
  11. Потапов В. А., Якушенко Е. Н., Жеребкин М. В. Анализ способов сушки и оценка качества сушеной виноградной выжимки. - C. 38-41.
  12. Левчук І. В., Осейко М. І., Кіщенко В. А., Литвиненко О. А. Технологічні аспекти визначення і розподілу пестицидів в оліях, макусі та шроті. - C. 41-45.
  13. Abstract and References. - C. 46-50.
2013
№ 6(11) (66)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського