Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2013/4(10)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Титул, зміст. - C. 1-2.
  2. Экология

  3. Васьковець Л. А., Глущенко М. О. Вплив хронологічних факторів на фізичну працездатність. - C. 4-8.
  4. Самойленко Н. Н., Ермакович И. А. Загрязнение муниципальных вод фармацевтическими препаратами и их производными. - C. 8-11.
  5. Наземцева Я. О., Лазненко Д. О. Моделювання міграції пестицидів у ґрунтах від джерел постійного забруднення. - C. 12-15.
  6. Сербінова Л. А. Метод обґрунтування заходів для зниження запилення робочих зон при відкритих гірничих роботах. - C. 15-18.
  7. Сидорчук О. В., Гумницький Я. М. Зовнішньодифузійна область адсорбції важких металів зі стічних вод. - C. 19-22.
  8. Технологии и оборудование пищевых производств

  9. Данилова Л. А., Мелетьев А. Е., Березка Т. А., Арутюнян Т. В. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива. - C. 23-26.
  10. Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Дослідження здатності коренеплодів редьки до накопичення нітратів і пестицидів. - C. 27-30 .
  11. Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини. - C. 31-33.
  12. Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 34-39.
  13. Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом. - C. 40-42.
  14. Дубініна А. А., Пенкіна Н. М., Черевична Н. І., Ольховська В. С. Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору. - C. 43-47.
  15. Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Мороз О. В., Пивоваров П. П. Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини. - C. 47-53.
  16. Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. - C. 53-57.
  17. Павлюк Р. Ю. , Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. - C. 57-62.
  18. Abstract and References. - C. 63-68 .
2013
№ 4(10)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського