Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2013/4(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст. - C. 1-2.
Экология
- Васьковець Л. А., Глущенко М. О. Вплив хронологічних факторів на фізичну працездатність. - C. 4-8.
- Самойленко Н. Н., Ермакович И. А. Загрязнение муниципальных вод фармацевтическими препаратами и их производными. - C. 8-11.
- Наземцева Я. О., Лазненко Д. О. Моделювання міграції пестицидів у ґрунтах від джерел постійного забруднення. - C. 12-15.
- Сербінова Л. А. Метод обґрунтування заходів для зниження запилення робочих зон при відкритих гірничих роботах. - C. 15-18.
- Сидорчук О. В., Гумницький Я. М. Зовнішньодифузійна область адсорбції важких металів зі стічних вод. - C. 19-22.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Данилова Л. А., Мелетьев А. Е., Березка Т. А., Арутюнян Т. В. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива. - C. 23-26.
- Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Гапонцева О. В. Дослідження здатності коренеплодів редьки до накопичення нітратів і пестицидів. - C. 27-30 .
- Одарченко Д. М., Одарченко М. С., Кудряшов А. І., Сюсель О. О. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини. - C. 31-33.
- Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. - C. 34-39.
- Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом. - C. 40-42.
- Дубініна А. А., Пенкіна Н. М., Черевична Н. І., Ольховська В. С. Характеристика пігментного комплексу столового буряку та закономірності змін його кольору. - C. 43-47.
- Плотнікова Р. В., Гринченко Н. Г., Мороз О. В., Пивоваров П. П. Теоретичні та практичні передумови регулювання складу сольової системи молочної сировини. - C. 47-53.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. - C. 53-57.
- Павлюк Р. Ю. , Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. - C. 57-62.
- Abstract and References. - C. 63-68 .
| 2013 | | № 4(10)
|
|
|
|