Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Машкін М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Машкін М. І. Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко. // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2013. - Вип. 140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2013_140_4
| 2. |
Машкін М. І. Bплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. А. Воліна, О. В. Богомолов, Ю. І. Токолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 19-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_5
| 3. |
Машкін М. І. Способи корекції сичужної згортаємості молока і утворення згустку при виробництві сирів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2014. - Вип. 2(2). - С. 145-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2014_2(2)__34
| 4. |
Машкін М. І. Дослідження ряду факторів на процес розділення молока на фракції [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 7. - С. 159-161. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2013_7_40
| 5. |
Машкін М. І. Сиропридатність молока в залежності від різних періодів утримання корів [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. Ф. Могутова // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(1). - С. 212-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(1)__28
| 6. |
Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого млока з додаванням ваніліну і ? – каратину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 90-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_16
| 7. |
Машкін М. І. Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженки [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, В. В. Бредихін, С. А. Денисенко, В. Ф. Могутова, В. П. Богомолова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2018. - Вип. 194. - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2018_194_10 Наведено результати дослідження активації закваски електромагнітним полем з метою прискорення процесу сквашування молока для одержання кисломолочного продукту - ряженки. Визначено оптимальні значення температури і тривалість сквашування для максимального прискорення процесу виробництва ряженки за заданої частоти електромагнітного поля.
| 8. |
Машкін М. І. Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока [Електронний ресурс] / М. І. Машкін, С. А. Денисенко, Ю. І. Токолов // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2019. - Вип. 207. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2019_207_25 Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.Розглянуто питання, пов'язані з виробництвом м'яких сирів з відновленого незбираного молока. Наведено його основні переваги та недоліки, а також описано технологію, розроблену для виробництва м'якого сиру з відновленого незбираного молока, що враховує його основні особливості.
| 9. |
Мирось В. В. М’ясна продуктивність помісей від схрещування вітчизняних молочної та м’ясних порід [Електронний ресурс] / В. В. Мирось, С. А. Золотарьова, М. І. Машкін, В. Г. Василець, О. С. Василець, С. Б. Ковтун // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 1. - С. 65-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_1_11
| 10. |
Сєдюк І. Є. Ефективність застосування енерго-протеїнових добавок із захищеним протеїном при вирощуванні ремонтних телиць [Електронний ресурс] / І. Є. Сєдюк, А. П. Золотарьов, С. А. Золотарьова, М. І. Машкін // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2020. - Вип. 1. - С. 82-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2020_1_13
|
|
|