Пошуковий запит: (<.>A=Мардар М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мардар М. Р. Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_10
|
2. |
Мардар М. Р. Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_48
|
3. |
Єгоров Б. Стан харчування населення України [Електронний ресурс] / Б. Єгоров, М. Мардар // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_21
|
4. |
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14 Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба.
|
5. |
Мардар М. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 419-427. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_68
|
6. |
Мардар М. Р. Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 480-483. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_76
|
7. |
Мардар М. Р Мікробіологічна безпечність зернових хлібців з рослинними добавками [Електронний ресурс] / М. Р Мардар, А. В. Єгорова, Г. Й. Євдокимова, Л. В. Труфкаті, Р. Р. Значек // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_22
|
8. |
Мардар М. Р. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11
|
9. |
Мардар М. Р. Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_13
|
10. |
Мардар М. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 419-425. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_72
|
11. |
Мардар М. Р. Маркетинговая среда предприятий про производству сухих завтраков в Украине [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, А. Макарь, Е. А. Голубёнкова, А. И. Яновская // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_5
|
12. |
Мардар М. Р. Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_15
|
13. |
Величко Т. А. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14
|
14. |
Мардар М. Р. Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_27
|
15. |
Мардар М. Р. Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_18
|
16. |
Мардар М. Р. Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_4
|
17. |
Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Кордзая Н. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_41
|
18. |
Мардар М. Р. Проектування нового зернового продукту у відповідності до споживчих переваг [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Д. О. Жигунов, І. А. Устенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(6). - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(6)__14
|
19. |
Мардар М. Р. Особенности украинского рынка продуктов функционального питания [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Ю. П. Суханова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__40
|
20. |
Мардар М. Р. Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_6
|
| |