Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)Журнали та продовжувані видання (2)Автореферати дисертацій (2)Реферативна база даних (9)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Мардар М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Мардар М. Р. 
Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 644.775 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Мардар М. Р. 
Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 291-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_48
Попередній перегляд:   Завантажити - 818.534 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Єгоров Б. 
Стан харчування населення України [Електронний ресурс] / Б. Єгоров, М. Мардар // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 419.884 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Кордзая Н. 
Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14
Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба.
Попередній перегляд:   Завантажити - 604.779 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Мардар М. Р. 
Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 419-427. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_68
Попередній перегляд:   Завантажити - 826.732 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Мардар М. Р. 
Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 480-483. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_76
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.406 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Мардар М. Р 
Мікробіологічна безпечність зернових хлібців з рослинними добавками [Електронний ресурс] / М. Р Мардар, А. В. Єгорова, Г. Й. Євдокимова, Л. В. Труфкаті, Р. Р. Значек // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 1. - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 359.007 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Мардар М. Р. 
Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 169.92 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Мардар М. Р. 
Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.638 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Мардар М. Р. 
Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 419-425. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_72
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.616 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Мардар М. Р. 
Маркетинговая среда предприятий про производству сухих завтраков в Украине [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, А. Макарь, Е. А. Голубёнкова, А. И. Яновская // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 14-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.649 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Мардар М. Р. 
Деякі аспекти безпечності креветок варено-морожених [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 343.773 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Величко Т. А. 
Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 366.308 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Мардар М. Р. 
Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Мардар М. Р. 
Сенсорний аналіз екструдованих продуктів збагачених м’ясними компонентами [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 2. - С. 57-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 319.165 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Мардар М. Р. 
Формування споживчих переваг до функціональних продуктів харчування на основі маркетингових досліджень [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар // Економіка харчової промисловості. - 2015. - № 1. - С. 19-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2015_1_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 190.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Мардар М. Р. Кордзая Н. Р. 
Оцінка конкурентоспроможності хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Кордзая Н. Р. Мардар // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 111-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.757 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Мардар М. Р. 
Проектування нового зернового продукту у відповідності до споживчих переваг [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Д. О. Жигунов, І. А. Устенко // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 2(6). - С. 67-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_2(6)__14
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.676 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Мардар М. Р. 
Особенности украинского рынка продуктов функционального питания [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Ю. П. Суханова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 148-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__40
Попередній перегляд:   Завантажити - 85.613 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Мардар М. Р. 
Комплексна товарознавча оцінка якості нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 19-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 428.644 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського