Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лебська Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Лебська Т. 
Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів [Електронний ресурс] / Т. Лебська, І. Курбатова // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 108-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 616.543 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лебська Т. 
Особливості хімічного складу та перспективи використання біологічно активної добавки "Сквамарин" [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Л. Григор’єва, П. Карповець // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 885.188 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лебська Т. 
Дослідження структурно-механічних властивостей рибного фаршу з кальмаром [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Коваль, С. Козлова // Товари і ринки. - 2010. - № 2. - С. 112-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_2_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 749.786 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лебська Т. К. 
Визначення біологічної цінності білка фаршевих виробів із гідробіонтів [Електронний ресурс] / Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 300-308. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 264.052 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Голембовська Н. 
Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.352 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Голембовська Н. 
Розвиток ринку рибних продуктів в Україні [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 4-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 632.504 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Очколяс О. 
Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 650.041 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Голембовська Н. В. 
Характеристика пряно-ароматичних коренеплодів [Електронний ресурс] / Н. В. Голембовська, Т. К. Лебська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(2). - С. 59-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 850.05 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Яблонська О. В. 
Мікробіологічні показники якості фаршевих швидкозаморожених напівфабрикатів на основі прісноводних та морських гідро біонтів [Електронний ресурс] / О. В. Яблонська, Т. К. Лебська, С. Л. Козлова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 291-296. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__58
Попередній перегляд:   Завантажити - 146.814 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Міхнєва Є. Г. 
Вплив органічних кислот і пепсину на органолептичні й структурно-механічні властивості м'язової тканини молюсків [Електронний ресурс] / Є. Г. Міхнєва, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 95-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.253 Mb    Зміст випуску     Цитування
11.

Голембовська Н. 
Використання прісноводної риби у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, А. Гончарук, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 21-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 880.232 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Лебська Т. 
Харчова цінність коропа Cyprinus Carpio і товстолобика Hypophtalmichthys spp осіннього вилову [Електронний ресурс] / Т. Лебська, Н. Голембовська // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 5. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Titapk_2014_5_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 96.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Голембовська Н. 
Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_4_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 418.042 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Очколяс О. 
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18
Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.308 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
15.

Лебська Т. 
Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 109–116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_15
Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 519.521 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Очколяс О. 
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Менчинська А. А. 
Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 782.553 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Голембовська Н. 
Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - № 11-12. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/TvUkr_2016_11-12_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 405.775 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Менчинська А. А. 
Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.642 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Менчинська А. 
Як подолати кризу в рибній галузі України [Електронний ресурс] / А. Менчинська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 306.564 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського