Пошуковий запит: (<.>A=Кордзая Н$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 31
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Мардар М. Р. Медико-біолоігічна оцінка хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 34-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_10
|
2. |
Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, М. Мардар // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 102-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_14 Проведено оцінку якості цільнозернового пшеничного хліба з додаванням коренеплідних овочів (селери, петрушки, пастернаку) шляхом вивчення органолептичних показників, харчової та біологічної цінності, особливостей структури, показників безпечності та медико-біологічних властивостей. Розраховано комплексний показник якості нового виду хліба.
|
3. |
Мардар М. Р. Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 419-427. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_68
|
4. |
Мардар М. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 419-425. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_72
|
5. |
Величко Т. А. Мікробіологічні показники якості нових видів хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів [Електронний ресурс] / Т. А. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_1_14
|
6. |
Мардар М. Р. Зміни споживних властивостей хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів у процесі зберігання [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1. - С. 85-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_1_27
|
7. |
Кордзая Н. Р. Особливості сертифікації походження товарів та послуг в Україні [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 46(1). - С. 277-281. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_46(1)__67
|
8. |
Величко Т. О. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори зернового хліба з включенням коренеплідних овочів від умов зберігання [Електронний ресурс] / Т. О. Величко, Г. Й. Євдокимова, М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(1). - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(1)__54
|
9. |
Мардар М. Р. Оцінка конкурентоспроможності нових видів зернових продуктів [Електронний ресурс] / М. Р. Мардар, Н. Р. Кордзая // Економічна та продовольча безпека України. - 2013. - № 1. - С. 15-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/epbu_2013_1_4
|
10. |
Кордзая Н. Р. Twitter як елемент інтернет-маркетингу [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая // Економіка харчової промисловості. - 2016. - Т. 8, Вип. 1. - С. 40–44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2016_8_1_7
|
11. |
Кордзая Н. Державне регулювання продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, Б. Єгоров // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 45–56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_8 Обгрунтовано актуальність формування та підтримки державної регуляторної політики в сфері продовольчої безпеки. Проаналізовано законодавство США, окремих країн СНД, Азії та ЄС, що регулює продовольчу безпеку. Зроблено висновки щодо різниці рівня державного регулювання основ продовольчої безпеки в Україні та інших країнах світу.
|
12. |
Кордзая Н. Р. Аналіз складу населення в розрізі забезпечення продовольчої безпеки України [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров // Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії. - 2016. - Вип. 5(1). - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evzdia_2016_5(1)__10
|
13. |
Кордзая Н. Р. Сприйняття соціальної реклами населенням України [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая // Маркетинг і менеджмент інновацій. - 2017. - № 3. - С. 158-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mimi_2017_3_17
|
14. |
Кордзая Н. Р. Основні особливості месенджер-маркетингу [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая // Інтелект XXI. - 2018. - № 2. - С. 172-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_2_38
|
15. |
Кордзая Н. Асортимент батончиків зернових на регіональному ринку [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, І. Ковалів // Товари і ринки. - 2019. - № 1. - С. 40–51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_1_6 Досліджено асортимент батончиків зернових, що реалізуються в роздрібних торговельних мережах м. Одеси. На основі проведеного аналізу розраховано показники їх асортименту, а саме: широти, повноти, стійкості, новизни, раціональності. Вивчено харчову та енергетичну цінність батончиків, представлених у торговельних мережах.
|
16. |
Кордзая Н. Р. Інтернет-маркетинг та його сучасний стан в Україні [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Економічні науки. - 2015. - Вип. 12(2). - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2015_12(2)__5
|
17. |
Кордзая Н. Р. Вивчення компонентного складу батончиків зернових, що реалізуються у торговельних мережах м. Одеса та Одеської області [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая, І. О. Ковалів // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_15
|
18. |
Кордзая Н. Маркетингове дослідження вподобань споживачів продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] / Н. Кордзая, І. Ковалів // Товари і ринки. - 2019. - № 3. - С. 29–37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2019_3_5 Розглянуто маркетингові дослідження споживчих вподобань під час вибору батончиків зернових з метою розширення асортименту цієї продукції. Встановлено основні чинники, які впливають на рішення споживачів під час вибору та купівлі. Виявлено смаки респондентів, частоту споживання, переваги щодо країн-виробників та торговельних марок, що підтверджує перспективність розроблення та виведення на ринок нових видів батончиків зернових.
|
19. |
Кордзая Н. Р. Інституціональна структура вітчизняної системи стандартизації товарів [Електронний ресурс] / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров // Економіка харчової промисловості. - 2019. - Т. 11, Вип. 4. - С. 80-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2019_11_4_12
|
20. |
Єгоров Б. В. Продовольча безпека країни: особливості білкового харчування населення [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Н. Р. Кордзая // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 2. - С. 112-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2020_2_15
|
| |