Пошуковий запит: (<.>A=Гачак Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гачак Ю. Р. Нові кисломолочні напої з маслянки із різними видами меду [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__7
|
2. |
Гачак Ю. Р. Виготовлення міні-сиру з рослинною біодобавкою [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Я. С. Ваврисевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 205-209. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__41
|
3. |
Гачак Ю. Р. Використання спецій та рослинних біодобавок в технології сиру "Домашній" та плавлених сирів [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Н. Павлюк, Ю. Козловська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 3(3). - С. 272-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_3(3)__50
|
4. |
Гачак Ю. Р. Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із медом та бджолиним обніжжям [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Ю. В. Ковальський, З. Я. Заставна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__6
|
5. |
Гачак Ю. Р. Використання сиропів імунного спрямування в технології йогуртів [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, О. Дмитрович, М. Нечай // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 31-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__6
|
6. |
Бінкевич В. Я. Нові технологічні аспекти виготовлення овечої бринзи в умовах високогір’я Українських Карпат [Електронний ресурс] / В. Я. Бінкевич, Ю. Р. Гачак, О. Я. Білик, Л. Є. Микитин, Р. Р. Бойчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 1(3). - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_1(3)__5
|
7. |
Гачак Ю. Р. Нові кисломолочні напої з маслянки із сиропами спецпризначення [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Н. Я. Панасюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__9
|
8. |
Гачак Ю. Р. Сиркові маси лікувально-профілактичного призначення із пектиновою добавкою [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Т. Борис // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 340-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__63
|
9. |
Гачак Ю. Р. Технологічні та товарознавчі аспекти при виготовленні міні-сиру з рослинною біодобавкою [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 20-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__6
|
10. |
Наговська В. О. Зміна технологічних показників м’якого сиру з висівками залежно від дози внесених житніх висівок [Електронний ресурс] / В. О. Наговська, Ю. Р. Гачак, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка, О. Я. Білик // Технологический аудит и резервы производства. - 2016. - № 3(3). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2016_3(3)__7
|
11. |
Гачак Ю. Р. Технологічні показники кисломолочних напоїв з маслянки із додаванням фітосиропів [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, М. В. Козак, М. Ю. Гачак, М. С. Білоцька // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2014. - Вип. 28(2). - С. 64-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2014_28(2)__11
|
12. |
Гачак Ю. Р. Сиропи спецпризначення в технології солодких кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, В. О. Наговська, Д. Ривак, Ю. Рабштина // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_10
|
13. |
Гачак Ю. Р. Застосування кріопорошку "Гарбуз" в технології сиркових мас різної жирності [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Я. С. Ваврисевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 41-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_10
|
14. |
Наговська В. О. Застосування пшеничних висівок як функціонального інгредієнта в технології кефіру [Електронний ресурс] / В. О. Наговська, Ю. Р. Гачак, О. Р. Михайлицька, Н. Б. Сливка // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 52-56. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_13
|
15. |
Гачак Ю. Р. Використання кріопорошку "Амарант" в технології молочних продуктів лікувально-профілактичного спрямування [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, А. Беницька, Т. Дякун, Р. Пристанський, Л. Кінницька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 57-62. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_14
|
16. |
Гачак Ю. Р. Ветеринарно-санітарна та технологічна оцінка сиркових мас із кріодобавкою "Гарбуз" [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, В. Я. Бінкевич, Б. В. Гутий // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. - 2017. - Вип. 35(2.1). - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pzvm_2017_35(2
|
17. |
Гачак Ю. Р. Розробка рецептур молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення із кріопорошкам [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Б. В. Гутий, В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, А. С. Ільницька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_15
|
18. |
Гачак Ю. Р. Розробка рецептур сиркових мас із кріопорошками "морська капуста" та "брокколі" та їх технологічні характеристики [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак, Я. С. Вавричевич, Н. І. Прокопюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__11
|
19. |
Гачак Ю. Р. Технологічні та екологічні аспекти використання фітосиропів "Спірулекс" під час виготовлення кефірів лікувально профілактичного призначення [Електронний ресурс] / Ю. Р. Гачак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 2. - С. 283-288. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_2_46
|
20. |
Наговська В. О. Розроблення технології спреду із шротом кедрових горіхів [Електронний ресурс] / В. О. Наговська, Н. Б. Сливка, Ю. Р. Гачак, О. Р. Михайлицька, О. Я. Білик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 93. - С. 9-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_93_4
|
| |