Пошуковий запит: (<.>A=Єгоров Б$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
|
Зернові продукти і комбікорми = Grain products and mixed fodder’s : щокв. наук.-вироб. журн. / Одес. нац. технолог. ун-т. – Одеса: [б. в.], 2001. - Виходить щоквартально. - ISSN 2313-478X. - ISSN 2411-3921 Додаткові відомості та надходження |
|
2. |
|
Харчова наука і технологія = Food science and technology : наук.-вироб. журн. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса: ОНАХТ, 2007. - Виходить щоквартально. - ISSN 2073-8684. - ISSN 2409-7004 Додаткові відомості та надходження |
|
3. |
Єгоров Б. Стан харчування населення України [Електронний ресурс] / Б. Єгоров, М. Мардар // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_21
|
4. |
Єгоров Б. В. Історичний літопис Одеської національної академії харчових технологій [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 1. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_1_2
|
5. |
Єгоров Б. В. Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__11 Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору.
|
6. |
Єгоров Б. В. Оцінка санітарних показників пряно-ароматичної сировини та пряно-олійних сумішей [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_10
|
7. |
Єгоров Б. В. Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_12
|
8. |
Єгоров Б. В. Участие ОНАПТ в научно-исследовательском проекте 7-й рамочной программы Европейского союза "Эффективное использование биологически активных компонентов в традиционных пищевых продуктах Черноморского региона" [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Капрельянц, С. Н. Федосов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_3
|
9. |
Єгоров Б. Одеська національна академія харчових технологій: стань лідером разом з нами [Електронний ресурс] / Б. Єгоров // Віче. - 2014. - № 24. - С. 10-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/viche_2014_24_7
|
10. |
Макаринська А. В. Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (ч. 2) [Електронний ресурс] / А. В. Макаринська, Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_14
|
11. |
Єгоров Б. В. Дослідження ефективності процесу екструдування при виробництві комбікормів для золотих рибок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. О. Кочетова, О. Є. Воєцька // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_16
|
12. |
Єгоров Б. В. Виробництву комбікормової продукції - нову нормативну базу [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 35-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_14
|
13. |
Єгоров Б. В. Порівняльний аналіз програм годівлі форелі [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_18
|
14. |
Єгоров Б. В. Сучасні альтернативи кормовим антибіотикам [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_11
|
15. |
Єгоров Б. В. Використання некондиційних курячих яєць при виробництві кормових добавок і комбікормів [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_14
|
16. |
Єгоров Б. В. Удосконалення програм годівлі – основа виробництва високоякісних комбікормів для курей-несучок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_12
|
17. |
Єгоров Б. В. Роль знаний и информации при разработке новых видов пищевых продуктов [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, М. Р. Мардар // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_6
|
18. |
Єгоров Б. В. Перспективи розвитку ринку м’яса України [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 28-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_12
|
19. |
Єгоров Б. В. Перспективи використання малоцінної риби у кормовиробництві [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. П. Левицький, Л. В. Фігурська // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_15
|
20. |
Єгоров Б. В. Нові напрямки удосконалення та розвитку комбікормових технологій [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 2. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_2_8
|
| |