Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (21)Журнали та продовжувані видання (3)Реферативна база даних (31)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Єгоров Б$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
 

Зернові продукти і комбікорми = Grain products and mixed fodder’s : щокв. наук.-вироб. журн. / Одес. нац. технолог. ун-т. – Одеса: [б. в.], 2001. - Виходить щоквартально. - ISSN 2313-478X. - ISSN 2411-3921

Додаткові відомості та надходження

2.
 

Харчова наука і технологія = Food science and technology : наук.-вироб. журн. / Одес. нац. технол. ун-т. – Одеса: ОНАХТ, 2007. - Виходить щоквартально. - ISSN 2073-8684. - ISSN 2409-7004

Додаткові відомості та надходження

3.

Єгоров Б. 
Стан харчування населення України [Електронний ресурс] / Б. Єгоров, М. Мардар // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 419.884 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Єгоров Б. В. 
Історичний літопис Одеської національної академії харчових технологій [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Економіка харчової промисловості. - 2009. - № 1. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2009_1_2
Попередній перегляд:   Завантажити - 676.699 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Єгоров Б. В. 
Вплив теплової обробки на якість кормової добавки з використанням томатних вичавок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, І. С. Малакі // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 4(10). - С. 48-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2014_4(10)__11
Досліджено вплив процесу екструдування на якість кормової домішки з використанням томатних вичавок. Визначено фізико-хімічні властивості та мікробіологічний стан кормової домішки з введенням томатних вичавок до та після екструдування. Встановлено, що проведення процесу екструдування покращує фізичні властивості домішки, збільшує перетравність поживних речовин ферментами шлунково-кишкового тракту птиці, а також значно поліпшує її мікрофлору.
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.12 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Єгоров Б. В. 
Оцінка санітарних показників пряно-ароматичної сировини та пряно-олійних сумішей [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 2. - С. 34-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_2_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 410.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Єгоров Б. В. 
Використання екструзії при переробці нетрадиційної сировини [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Ю. Я. Кузьменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 126.544 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Єгоров Б. В. 
Участие ОНАПТ в научно-исследовательском проекте 7-й рамочной программы Европейского союза "Эффективное использование биологически активных компонентов в традиционных пищевых продуктах Черноморского региона" [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Капрельянц, С. Н. Федосов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 239.53 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Єгоров Б. 
Одеська національна академія харчових технологій: стань лідером разом з нами [Електронний ресурс] / Б. Єгоров // Віче. - 2014. - № 24. - С. 10-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/viche_2014_24_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 3.318 Mb    Зміст випуску     Цитування
10.

Макаринська А. В. 
Від виробництва стабільних препаратів біологічно активних речовин до виробництва стабільних преміксів (ч. 2) [Електронний ресурс] / А. В. Макаринська, Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 38-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 936.86 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Єгоров Б. В. 
Дослідження ефективності процесу екструдування при виробництві комбікормів для золотих рибок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. О. Кочетова, О. Є. Воєцька // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 1. - С. 47-51. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_1_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 449.048 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Єгоров Б. В. 
Виробництву комбікормової продукції - нову нормативну базу [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 35-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 340.472 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Єгоров Б. В. 
Порівняльний аналіз програм годівлі форелі [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Л. В. Фігурська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 2. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 455.615 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Єгоров Б. В. 
Сучасні альтернативи кормовим антибіотикам [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 27-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 732.663 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Єгоров Б. В. 
Використання некондиційних курячих яєць при виробництві кормових добавок і комбікормів [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 3. - С. 43-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_3_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 347.082 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Єгоров Б. В. 
Удосконалення програм годівлі – основа виробництва високоякісних комбікормів для курей-несучок [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська, Н. В. Ворона // Зернові продукти і комбікорми. - 2010. - № 4. - С. 30-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2010_4_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 717.121 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Єгоров Б. В. 
Роль знаний и информации при разработке новых видов пищевых продуктов [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, М. Р. Мардар // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 11-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 348.491 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Єгоров Б. В. 
Перспективи розвитку ринку м’яса України [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. В. Макаринська // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 28-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 304.364 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Єгоров Б. В. 
Перспективи використання малоцінної риби у кормовиробництві [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров, А. П. Левицький, Л. В. Фігурська // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 1. - С. 39-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_1_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.452 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Єгоров Б. В. 
Нові напрямки удосконалення та розвитку комбікормових технологій [Електронний ресурс] / Б. В. Єгоров // Зернові продукти і комбікорми. - 2011. - № 2. - С. 21-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2011_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.791 Mb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського