Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Журнали та продовжувані видання (1)Реферативна база даних (9)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Сильчук Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сильчук Т. В. 
Правове забезпечення інституційного розвитку державного управління в Україні [Електронний ресурс] / Т. В. Сильчук. // Державне управління: теорія та практика. - 2012. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Dutp_2012_2_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 655.306 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Сильчук Т. В. 
Програмне забезпечення для управління міжнародними проектами в державному секторі [Електронний ресурс] / Т. В. Сильчук // Вісник Національної академії державного управління при Президентові України. - 2013. - № 3. - С. 121-125. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vnadu_2013_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 194.875 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сильчук Т. В. 
Міжнародні стандарти управління проектами у державному секторі [Електронний ресурс] / Т. В. Сильчук // Публічне управління: теорія та практика. - 2014. - Вип. 1. - С. 75-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pubupr_2014_1_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сильчук Т. А. 
Хліб із житнього борошна за прискореною технологією хліб [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, О. В. Арпуль, В. В. Кулініч В. І. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 709.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Сильчук Т. А. 
Дослідження впливу клітковини гороху на біохімічні процеси в тісті [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 211-216. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_29
Обгрунтовано доцільність використання клітковини гороху під час виробництва житньо-пшеничного хліба за прискореною технологією. Досліджено вплив клітковини на біохімічні процеси в тісті, які характеризувалися балансом зміни цукрів у разі тістоприготування та газоутворювальною здатністю тіста під час бродіння. Проаналізовано вміст цукрів у готових виробах. Встановлено, що внесення клітковини гороху інтенсифікує технологічний процес виробництва хліба.
Попередній перегляд:   Завантажити - 334.157 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Дробот В. І. 
Дослідження впливу добавок на процес черствіння хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Ю. В. Бондаренко // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 56-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 251.538 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Сильчук Т. А. 
Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, М. І. Назар, Т. С. Карпенко, В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 86-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 688.169 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Сильчук Т. В. 
Моніторинг й оцінювання міжнародних програм і проектів як складова механізму впливу на інституційний розвиток України [Електронний ресурс] / Т. В. Сильчук // Теорія та практика державного управління. - 2015. - Вип. 1. - С. 242-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tpdu_2015_1_40
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.874 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Дробот В. І. 
Використання закваски спонтанного бродіння при виробництві житньо-пшеничного хліба [Електронний ресурс] / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 1. - С. 180-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_1_22
Обгрунтовано можливість використання закваски спонтанного бродіння у процесі виробництва житньо-пшеничного хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства. Досліджено оптимальні параметри приготування закваски та її якість. Проаналізовано вплив закваски на біохімічні процеси в тісті та вплив різної кількості закваски на технологічний процес і якість хліба. Встановлено, що використання закваски спонтанного бродіння надає можливість одержати вироби з високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості та її можна рекомендуватв для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 315.283 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
10.

Сильчук Т. 
Інституційний розвиток державної служби України: організаційний аспект [Електронний ресурс] / Т. Сильчук // Збірник наукових праць Національної академії державного управління при Президентові України. - 2012. - Вип. 2. - С. 59-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpnadu_2012_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 619.992 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Сильчук Т. А. 
Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 598.102 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Сильчук Т. А. 
Аналіз впливу клітковини картоплі на основні процеси в тісті [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, М. І. Назар // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 4. - С. 199-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_4_26
Обгрунтовано доцільність використання клітковини картоплі у процесі виробництва житньо-пшеничного хліба. Досліджено вплив клітковини на основні процеси в тісті, які характеризували балансом зміни цукрів під час тістоприготування, газоутворювальною та газоутримувальною здатністю тіста під час бродіння. Проаналізовано якість хліба з клітковиною картоплі. Встановлено, що внесення клітковини сприяє зменшенню газоутримувальної здатності тіста, що відображається на питомому об'ємі хліба. Удосконалено технологію хліба з клітковиною картоплі, за якої можна одержати вироби належної якості, збагачені харчовими волокнами.
Попередній перегляд:   Завантажити - 377.746 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Сильчук Т. А. 
Дослідження біотехнологічних властивостей тістових напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 1. - С. 210-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_1_26
Досліджено процес приготування тістових напівфабрикатів - закваски спонтанного бродіння за дискретних умов виробництва хліба. Показано процес приготування закваски в циклі розведення та досліджено її якість у виробничому циклі за різного співвідношення в ній стиглої закваски та поживної суміші. Встановлено, що в заквасках спонтанного бродіння, оновлених за однакового співвідношення стиглої закваски та поживної суміші, є більшим вміст органічних кислот і вищою якість закваски. Доведено, що інтенсивність кислотонакопичення в заквасці збільшується зі збільшенням вмісту в ній поживного середовища. Використання закваски спонтанного бродіння надає змогу одержати вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості та може бути рекомендоване для виробництва житньо-пшеничних сортів хліба за умов міні-підприємств і закладів ресторанного господарства.
Попередній перегляд:   Завантажити - 361.837 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Пристая Є. В. 
Фактори ризику та методи прогнозування рецидивів грижі міжхребцевих дисків у результаті хірургічного лікування [Електронний ресурс] / Є. В. Пристая, С. В. Коваль, Г. В. Хоменко, Т. О. Сильчук, Р. Я. Грищук // Молодий вчений. - 2016. - № 10. - С. 71-74 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_10_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 153.87 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Петриченко А. Г. 
Сучасні аспекти організації гольф-клубів при готелях [Електронний ресурс] / А. Г. Петриченко, Т. А. Сильчук // Молодий вчений. - 2018. - № 1(2). - С. 565-568. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_1(2)__4
Попередній перегляд:   Завантажити - 194.217 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Сильчук Т. А. 
Розроблення смузі геродієтичного призначення [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, І. В. Дочинець, О. В. Юрченко // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" . - 2018. - № 10(2). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mnj_2018_10(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 469.336 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Короленко В. М. 
Сенсорний маркетинг як інновація в індустрії готельного господарства [Електронний ресурс] / В. М. Короленко, Т. А. Сильчук // Молодий вчений. - 2018. - № 10(2). - С. 433-435. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2018_10(2)__10
Попередній перегляд:   Завантажити - 164.058 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Шпак Д. В. 
Сучасні інноваційні підходи до психологічної підтримки юних спортсменів в курортних готелях [Електронний ресурс] / Д. В. Шпак, Т. А. Сильчук // Молодий вчений. - 2019. - № 1(2). - С. 296-298. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.511 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Сильчук Т. А. 
Шляхи розширення асортименту хлібних виробів для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, К. О. Сахненко, В. І. Зуйко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 1. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_1_22
Вимоги до сучасного харчування населення формують принципово нові вдосконалені технології хлібних виробів, що сприяють розширенню асортименту хлібобулочних виробів (ХБВ), зокрема в закладах ресторанного господарства (ЗРГ). Досліджено технологію зернових хлібців із використанням суміші пшеничного та житнього борошна. Визначено, що ці вироби можуть бути використані як альтернатива традиційним ХБВ, зокрема в ЗРГ, як самостійний виріб або як гарнір до супів, основних страв і закусок. Удосконалено технологію хлібців шляхом заміни борошна житнього обдирного та пшеничного вищого сорту на цільнозернове пшеничне та житнє борошно, а також внесення до складу рецептурних компонентів сировини з великою кількістю вітамінів, мікро- (МіЕ) та макроелементів (МЕ). Доведено доцільність збагачення хлібних виробів насінням льону та кунжуту як джерела цінних нутрієнтів. Наведено рецептурний склад нових розроблених зернових хлібців і розраховано хімічний склад та енергетичну цінність готових виробів. Встановлено, що вироби з використанням цільнозернового пшеничного та житнього борошна мають вищу харчову та споживчу цінність. Внесення до рецептури хлібців насіння кунжуту надає змогу забезпечити при споживанні 100 г готових виробів близько 30 % від добової потреби організму людини в кальції, підвищити вміст у раціоні людини цінних МіЕ та МЕ. Наведено вміст МіЕ та МЕ, вітамінів у розроблених виробах. Досліджено вплив рецептурних компонентів на енергетичну цінність готових виробів. Наведено основні показники якості розроблених хлібних виробів, розраховано та обгрунтовано їхню собівартість та надано порівняльну оцінку виробів залежно від їхнього рецептурного складу. Показано можливість впровадження вдосконаленої технології в умовах ЗРГ.
Попередній перегляд:   Завантажити - 365.687 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
20.

Чепель Н. В. 
Дослідження життєздатності пробіотичної культури Lactobacillus casei у житньому хлібі з харчовою плівкою [Електронний ресурс] / Н. В. Чепель, Т. А. Сильчук, М. О. Кашнікова // ScienceRise. - 2015. - № 8(2). - С. 6-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_8(2)__2
Попередній перегляд:   Завантажити - 589.936 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського