Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Одарченко А. М. Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11 Розглянуто питання доповнення наукових основ формування якості харчових продуктів у разі консервування заморожуванням. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, складено своєрідну систему оцінки якості для асортименту замороженої продукції та окремих її видів.
|
2. |
Одарченко А. М. Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, О. В. Діденко, Є. О. Іштван, К. В. Сподар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_29
|
3. |
Одарченко А. М. Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5(10)__8 Надано результати досліджень впливу низьких температур і попередньої технологічної обробки перед заморожуванням на якість овочевих напівфабрикатів для перших і других страв на основі буряку столового. Встановлено зміни діапазонів температур кристалізації та плавлення води в досліджуваних зразках за різних режимів тушіння, а також зміни швидкості заморожування за різних режимів підсушування.
|
4. |
Черевко О. Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів [Електронний ресурс] / О. Черевко, А. Одарченко, Т. Карбівнича // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_12
|
5. |
Одарченко А. Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки [Електронний ресурс] / А. Одарченко // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_16 Вивчено вплив попередньої технологічної обробки (часткове зневоднення та обробка розчином Na-КМЦ) і заморожування ягід суниці, малини, агрусу та смородини чорної на зміну їх анатомічної будови як одного із основних показників якості замороженої рослинної сировини.
|
6. |
Одарченко Д. М. Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, А. М. Сесь, В. В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 403-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_66
|
7. |
Єфремов Ю. І. Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. О. Карев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 411-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_67
|
8. |
Погожих М. І. Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, В. Ю. Черкашина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_29
|
9. |
Одарченко А. М. Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_41
|
10. |
Одарченко А. М. Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 253-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_42
|
11. |
Одарченко А. М. Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 268-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_42
|
12. |
Одарченко А. М. Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, О. С. Буток // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_52
|
13. |
Одарченко А. М. Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, О. І. Горенюк, В. О. Слюсарєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 241-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__37
|
14. |
Одарченко А. М. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__17
|
15. |
Одарченко А. М. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. А. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 105-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__18
|
16. |
Черевко О. И. Теоретическое обоснование перспективного биконического резонатора для свч-устройств при переработке растительного сырья [Електронний ресурс] / О. И. Черевко, Ю. И. Ефремов, А. М. Одарченко, Д. М Одарченко, Ю. Ю. Агафонова // Автоматика. Автоматизація. Електротехнічні комплекси та системи. - 2007. - № 2. - С. 169-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aaeks_2007_2_28
|
17. |
Одарченко А. М. Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 4(2). - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_4-2_5
|
18. |
Одарченко А. Н. Криоскопические исследования дрожжевого теста с добавлением растительного сырья [Електронний ресурс] / А. Н. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 5(2). - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_5-2_4
|
19. |
Одарченко А. М. Дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясопереробного підприємства [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(5)__19
|
20. |
Одарченко А. Н. Преимущества внедрения системы автоматизации склада на базе WMS [Електронний ресурс] / А. Н. Одарченко, Е. Б. Соколова // Бізнес Інформ. - 2014. - № 12. - С. 329-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_12_47 Цель работы - обоснование целесообразности и преимущества внедрения системы автоматизации склада на предприятии. От правильной организации складского учета зависит скорость и качество работы, а также прибыльность торговых и производственных предприятий. Неслаженная или плохо контролируемая работа склада влечет за собой необоснованное хранение просроченных или устаревших товаров, неоптимальное расходование площадей, затраты на избыточное содержание персонала или на пробег недогруженного транспорта, потери клиентов из-за несвоевременного или некачественного обслуживания. Все это выражается в денежных потерях для предприятия. Самое эффективное решение данных проблем - это внедрение системы автоматизации склада. Внедрение WMS-системы позволяет предприятию упорядочить и оптимизировать технологические процессы работы с материальными потоками; обеспечить полный контроль над движением товара; оптимизировать использование складских площадей благодаря выбору самых верных стратегий размещения грузов. Возможность оперативно получать информацию о загруженности склада, сроках хранения и стоимости обработки грузов позволит оперативно управлять материальным потоком, а применение WEB-технологий даст возможность это делать из любой точки мира.
|
| |