Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (8)Реферативна база даних (17)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Одарченко А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 52
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Одарченко А. М. 
Наукові основи формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4(10). - С. 40-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_4-10_11
Розглянуто питання доповнення наукових основ формування якості харчових продуктів у разі консервування заморожуванням. Маючи теоретичні уявлення та практичні розробки, складено своєрідну систему оцінки якості для асортименту замороженої продукції та окремих її видів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 709.697 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Одарченко А. М. 
Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, О. В. Діденко, Є. О. Іштван, К. В. Сподар // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 173-179. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 400.748 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Одарченко А. М. 
Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 5(10). - С. 29-33. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2013_5(10)__8
Надано результати досліджень впливу низьких температур і попередньої технологічної обробки перед заморожуванням на якість овочевих напівфабрикатів для перших і других страв на основі буряку столового. Встановлено зміни діапазонів температур кристалізації та плавлення води в досліджуваних зразках за різних режимів тушіння, а також зміни швидкості заморожування за різних режимів підсушування.
Попередній перегляд:   Завантажити - 281.143 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Черевко О. 
Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів [Електронний ресурс] / О. Черевко, А. Одарченко, Т. Карбівнича // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 82-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 540.259 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Одарченко А. 
Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки [Електронний ресурс] / А. Одарченко // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 117-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_16
Вивчено вплив попередньої технологічної обробки (часткове зневоднення та обробка розчином Na-КМЦ) і заморожування ягід суниці, малини, агрусу та смородини чорної на зміну їх анатомічної будови як одного із основних показників якості замороженої рослинної сировини.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.254 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Одарченко Д. М. 
Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайна [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, А. М. Сесь, В. В. Піддубний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 403-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_66
Попередній перегляд:   Завантажити - 904.259 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Єфремов Ю. І. 
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру [Електронний ресурс] / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. О. Карев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 411-418. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_67
Попередній перегляд:   Завантажити - 785.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Погожих М. І. 
Мікробіологічні показники замороженого тістового напівфабрикату з додаванням рослинної сировини в процесі виробництва та зберігання [Електронний ресурс] / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, В. Ю. Черкашина // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 177-180. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 160.964 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Одарченко А. М. 
Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 249-253. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_41
Попередній перегляд:   Завантажити - 207.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Одарченко А. М. 
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 1. - С. 253-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_1_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 211.808 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Одарченко А. М. 
Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. О. Бабіч, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 268-271. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 165.431 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Одарченко А. М. 
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Балим, О. С. Буток // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 292-300. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_52
Попередній перегляд:   Завантажити - 221.778 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Одарченко А. М. 
Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в Україні [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, О. І. Горенюк, В. О. Слюсарєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 241-245. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__37
Попередній перегляд:   Завантажити - 244.684 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Одарченко А. М. 
Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 99-105. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.039 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Одарченко А. М. 
Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. А. Максимова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(2). - С. 105-109. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(2)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 234.94 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Черевко О. И. 
Теоретическое обоснование перспективного биконического резонатора для свч-устройств при переработке растительного сырья [Електронний ресурс] / О. И. Черевко, Ю. И. Ефремов, А. М. Одарченко, Д. М Одарченко, Ю. Ю. Агафонова // Автоматика. Автоматизація. Електротехнічні комплекси та системи. - 2007. - № 2. - С. 169-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/aaeks_2007_2_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Одарченко А. М. 
Колірні характеристики компонентів овочевого напівфабрикату, призначеного для заморожування [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 4(2). - С. 19-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_4-2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 187.302 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Одарченко А. Н. 
Криоскопические исследования дрожжевого теста с добавлением растительного сырья [Електронний ресурс] / А. Н. Одарченко // Технологический аудит и резервы производства. - 2013. - № 5(2). - С. 10-14. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2013_5-2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 200.773 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Одарченко А. М. 
Дослідження перспектив впровадження електронної торгівлі в умовах м’ясопереробного підприємства [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 1(5). - С. 99-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_1(5)__19
Попередній перегляд:   Завантажити - 107.219 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Одарченко А. Н. 
Преимущества внедрения системы автоматизации склада на базе WMS [Електронний ресурс] / А. Н. Одарченко, Е. Б. Соколова // Бізнес Інформ. - 2014. - № 12. - С. 329-332. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_12_47
Цель работы - обоснование целесообразности и преимущества внедрения системы автоматизации склада на предприятии. От правильной организации складского учета зависит скорость и качество работы, а также прибыльность торговых и производственных предприятий. Неслаженная или плохо контролируемая работа склада влечет за собой необоснованное хранение просроченных или устаревших товаров, неоптимальное расходование площадей, затраты на избыточное содержание персонала или на пробег недогруженного транспорта, потери клиентов из-за несвоевременного или некачественного обслуживания. Все это выражается в денежных потерях для предприятия. Самое эффективное решение данных проблем - это внедрение системы автоматизации склада. Внедрение WMS-системы позволяет предприятию упорядочить и оптимизировать технологические процессы работы с материальными потоками; обеспечить полный контроль над движением товара; оптимизировать использование складских площадей благодаря выбору самых верных стратегий размещения грузов. Возможность оперативно получать информацию о загруженности склада, сроках хранения и стоимости обработки грузов позволит оперативно управлять материальным потоком, а применение WEB-технологий даст возможность это делать из любой точки мира.
Попередній перегляд:   Завантажити - 295.841 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського